Danish English German

    Cookies og privatlivspolitik

    OVERSIGT:

    1. Ejeroplysninger
    2. Hvad er Cookies?
    3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
    4. Formål med cookies på vores website
    5. Google Analytics
    6. Brug af personoplysninger

    1. EJEROPLYSNINGER

    Henrik Bruun - Bruuns Maskiner
    Klovnhøjvej 39
    9700 Brønderslev
    Tlf.: 40 85 45 45
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    2. HVAD ER COOKIES?

    En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

    3. SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES

    http://minecookies.org/cookiehandtering

    4. FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE:

    • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
    • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

    Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

    5. GOOGLE ANALYTICS

    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    6. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

    Vi indsamler kun personlig information med henblik på at levere en god brugeroplevelse til dig på nettet. Oplysninger er fuldt ud private og deles ikke med tredjepart.

    Kontakt vedr. personoplysninger
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på email eller telefon (se ovenfor). Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

    Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

    Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik